1.Date despre companie

AGV COMPACT CONSULTING S.R.L. este numele companiei obtinut in mod legal si inregistrat conform legii societatilor din Romania, persoana juridica romana, cu sediul social in Bucuresti, Strada Verigei, Nr.3, avand CUI 38663353, inregistrata la Registrul Cometului de pe langa Tribunalul Bucuresti sub nr.J40/193/2018.

2. Website-ul companiei AGV COMPACT CONSULTING S.R.L.

Siteul companiei noastre are rolul de prezentare generală a serviciilor oferite de noi și întrunește toate calitățile esențiale în vederea considerării în cazul în care doriți să obțineți informații autentice. AGV COMPACT CONSULTING S.R.L. nu își asumă răspunderea pentru interpretarea subiectivă a detaliilor de pe site, întrucât pot apărea neînțelegeri particulare în cazul raportării informațiilor la cunoașterea comună. Vă recomandăm să aprofundați detaliile alături de noi în vederea acumulării cunoștințelor alături de îndrumările necesare.

Această pagină web vă relatează termenii și condițiile care stau la baza serviciilor descrise pe siteul nostru – www.agvcompact.com. Serviciile noastre primare constau în asistarea și consilierea antreprenorilor și proprietarilor de proprietăți din România, precum și sprijinul oferit în vederea dezvoltării planurilor dumneavoastră de afaceri.

AGV COMPACT CONSULTING SRL își rezervă dreptul de a modifica oricând baza informațională a siteului și structura în care sunt dispuse detaliile la fiecare secțiune. Ne rezervăm dreptul modificării, actualizării și îmbunătățirii informațiilor de pe site oricând fără notificarea clienților noștri și fără menționarea evidentă a faptului că se realizează modificări. Utilizatorii siteului și clienții companiei noastre sunt obligați să rămână la curent cu ceea ce actualizăm pe website întrucât baza informațională de pe site poate seta fundamentul modului în care lucrăm cu dumneavoastră.

3. Politica serviciilor oferite de compania AGV COMPACT CONSULTING S.R.L.

AGV COMPACT CONSULTING S.R.L. ofera servicii de consultanta si intermediere asa cum sunt prezentate pe website-ul companiei in conformitate cu prevederile legale (domeniu de activitate autorizat). Compania lucreza pe baza de contract de prestari servicii si ofera factura clientilor sau colaboratorilor de afaceri. In conformitate cu legea societatilor comerciale compania isi rezerva dreptul de a isi selecta clientii si/sau colaboratorii de afaceri. Onorariul companiei se va stabili si prezenta punctual in functie de amploarea lucrarii solicitate dar in conformitate cu parametrii legali ai pietei din domeniu. Conform contractului de prestari servicii compania isi asuma responsabilitatea de a efectua in mod corect si in timpii stabiliti lucrarile in cauza, iar daca din anumite motive ce nu tin de propria organizare si vointa a societatii AGV COMPACT CONSULTING S.R.L. nu sunt indeplinite clauzele din contract prestatoarea este absorbita de orice culpa. Compania isi rezerva dreptul de a nu restitui onorariile platite de catre clienti/colaboratori (care au efectuat plata in cunostinta de cauza si din propria vointa in baza unui contract de prestari servicii si a facturii) decat in anumite situatii cand conducerea companiei a descis acest aspect.

4. Contractul de prestari servicii, factura si recuperarea onorariilor neplatite

In relatia cu fiecare client sau partener/colaborator compania isi respecta angajamentul de a perfecta un contract de prestari servicii. Contractul de prestari servicii si clauzele acestuia va fi gurvernat de legea autoritatilor din Romania. In cazul nerespectarii clauzelor contractuale de catre beneficiar compania isi rezerva dreptul de a face toate demersurile legale cu privire la rezilierea acestuia si cu privire la recuperarea prejudiciilor aduse de beneficiar si stipulate prin contract.

Pentru fiecare lucrare si/sau proiect compania va elibera factura in care se va preciza valoarea de avans sau valoarea totala a onorariului stabilit atat de prestator cat si de beneficiar. Din momentul primirii facturii cu privire la onorariile companiei beneficiarul isi ia angajamentul de achita conform dispozitiilor legale si conform contractului contravaloarea acestei facturi.

Compania AGV COMPACT CONSULTING S.R.L. se simte obligata de a recupara in prima faza pe cale amiabila iar daca nu pe cale legala onorariile neachitate.

5. Prelucrarea datelor cu caracter personal

AGV COMPACT CONSULTING SRL va informează cu privire la protejarea datelor cu caracter personal , conform legii 679 . Datele se folosesc strict pentru obiectul ce face legătura înscrierii / colaborării etc., aceste date nu se divulgă , nu se intraineaza , nu se permite accesul unor terțe persoane la ele, cu exceptia organelor de anchetă dacă este cazul ( poliție,procuratura,parchet) . Compania noastră se ocupă în mod direct de securizarea datelor dumneavoastră . Ștergerea datelor poate fi realizată și la cerere , mai puțin datele obligatorii . Conform legii compania noastră va transmite fiecărui client sau partener/colaborator un acord cu privire la protecția datelor personale, rămânând că dumneavoastră să citiți cu atenție cuprinsul acestuia și să-l transmiteți semnat și ștampilat către reprezentanții companiei noastre. Prin intermediul formularului de contact fiecare client sau colaborator are opțiunea de a aproba sau dezaproba procesarea datelor cu caracter personal strict în scopul colaborării cu compania noastră printr-o bifa.

Vă rugăm să citiți acești termeni și condiții cu atenție înainte de a ne contacta sau înainte de a continua navigarea pe websiteul nostru. Prin achiziționarea oricărui serviciu veți fi mărginiți de termenii și condițiile afișate. Refuzarea acceptării acestor termeni și condiții vor decurge în renunțarea furnizării serviciilor afișate pe site. Vă recomandăm să imprimați o copie a înregistrarilor termenilor și condițiilor dacă este cazul. Ne rezervăm dreptul de a actualiza această pagina prin modificări minore periodice asupra termenilor și condițiilor. Este obligația dumneavoastră de a sta la curent cu ulimele modificări ale textului.