Avize si autorizatii - Informatii generale

Autorizarea este procesul de a da cuiva permisiunea de a face ceva sau de a detine ceva. Astfel, autorizarea este uneori considerata atat ca setarea preliminara a permisiunilor de catre Autoritatile Statului, cat si verificarea efectiva a valorilor permisiunilor care au fost configurate atunci cand cineva primeste acceptul de autorizare.

Pentru obtinerea avizelor sau autorizatiilor necesare Autoritatile din Romania pun la dispozitie o birocratie extrem de riguroasa si termene de obtinere/eliberare a autorizatiilor destul de mare.

Colaborand in mod frecvent cu institutiile statului si vizibil pregatiti pentru a indeplini conditiile de obtinere a oricarei autorizatii, compania noastra utilizeaza in mod eficient cunostintele dobandite astfel incat sa predam clientilor nostrii avizele necesare in timp util.

Avize si autorizatii necesare

✔ Autorizația de funcționare de la Primărie.

✔ Autorizația de construcție.

✔ Autorizația sanitară.

✔ Autorizația de mediu.

✔ Autorizația pentru Protecția Muncii.

✔ Avizul de la colegiul medicilor

✔ Avizul pentru comercializarea produselor alimentare.

✔ Autorizație ISU

✔ Alte autorizații și avize.

Cum va asistam?

✔ Constultanta gratuită

✔ Identificarea cerințelor

✔ Verificarea documentelor

✔ Pregătirea documentației

✔ Pregătirea dosarelor

✔ Intermedierea cu autoritățile

✔ Depunerea documentației

✔ Ridicarea avizelor/autorizațiilor

✔ Plata taxelor fixe

Obtinerea acestor avize si autorizatii necesita parcurgerea unei birocratii de nivel ridicat, de aceea AGV Compact Consulting pune la dispozitie experienta si cunostintele dobandite pentru a simplifica si garanta succesul proiectelor in timp util.

Autorizatia de constructie este guvernata de catre legea 50/1991 cu referire la autorizarea desfasurarii lucrarilor de constructii si poate sa fie solicitata de catre orice persoana fizica sau juridica care este titularul bunului de proprietate, proprietare care se poate indentifica prin numarul cadastral alocat. Din momentul depunerii documentatiei necesare, autorizatia de construire se eliberea in termen de 30 zile daca documentele depuse in dosar sunt complete, corecte si conform legislatiei in vigoare si va detine o valabilitate de 12 luni.

Autorizatia ISU – cunoscuta si sub denumirea de autorizatia de securitate in incendiu reprezinta acceptul dat in scris de catre Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta in baza Legii 307/2006 unde in functie de bunul pentru care se solicita trebuiesc indeplinite anumite conditii majore. Astfel documentatiile de natura tehnica trebuiesc pregatite de catre proiectanti (persoane fizice sau juridice) autorizati in domeniu care trebuie sa isi puna toata raspunderea asupra informatiilor din documentatia pregatita.Termenul de emitere al unui Aviz ISU este de 30 zile de la data depunerii documentatiei in cazul in care dosarul este complet si corect structurat.

Autorizatia sanitara – este documentul emis in baza declaratiei pe propria raspundere, care se aplica atat persoanelor fizice cat si juridice care desfasoara activitati conform Anexa_nr2 – Agv Compact Consulting care sunt inregistrate la Registrul Comertului. Termenul de eliberare de catre autoritati al acestei autorizatii este de 30 zile iar dupa expirarea termenului acordat se poate efectua recontrolul in urma caruia daca nu se respecta prevederile legale se pot dispune sanctiuni.

Autorizatia de mediu – este documentul emis de autoritatile competente si anume ANPM in baza OM nr. 1798/2007 prin care se stabilesc conditiile de functionare a unei activitati existente sau a unei viitoare activitati care reflecta un impact asupra mediului conform OM 818_2003 – Agv Compact Consulting.

Compania noastră oferă cele mai complete și rapide servicii de obtinere a avizelor si autorizatiilor necesare afacerii dumneavoastra și va oferă consultanță permanentă astfel încât afacerea dumneavoastră să devină una de succes. Solicitați acum o oferta de preț sau mai multe detalii despre avizul/autorizația dorită și va răspundem în cel mai scurt timp posibil.