Schimbarea sediului social pentru firma ta

Sediul social al unei societăți reprezintă cartea de vizită a acesteia, dar reflectă și faptul că entitatea comercială își desfășoară activitatea legal, într-un spațiu ales pe baza unui contract (de închiriere sau de comodat). Schimbarea acestuia poate interveni pe parcurs din multiple motive: la expirarea contractului încheiat pentru  sediu pe care firma îl avea, fie prin identificarea unor oportunități de afaceri în alte zone mai bine poziționate, fie din necesitatea unui spațiu comercial mai dezvoltat.

Antreprenorii au oportunitatea de a schimbă sediul social al societății deținute în același județ sau în altul în funcție de necesitatea de dezvoltare cu mențiunea că a două opțiune atrage un proces de schimbare mai complex în care firma devine radiată pe vechiul județ și este redeschisă cu noul sediu social.

Documente necesare schimbare sediu social:

✔Cerere tip

✔ Declarația pe propria răspundere

✔ Hotărârea Aga

✔ Dovadă noului sediu

✔ Mapă Anaf

✔ Declarație nesuprapunere sediu

✔ Certificatul de înregistrare original

✔ Actul Constitutiv actualizat

✔ Dovadă achitării taxelor

Cum va asistam?

✔ Consultanță gratuită

✔ Identificăm la cerere un nou sediu social

✔ Redactăm toată documentația necesară

✔ Pregătim mapă Anaf

✔ Pregătim dosarul pentru ONRC

✔ Depunem dosarul la ONRC

✔ Verificăm acceptul din partea Anaf

✔ Obținem la cerere avizele/autorizațiile necesare

✔ Eliberăm documentele rezultate

Oferim prin parteneri de încredere găzduire sediu social fără activitate economică în orice sector din București la prețul de 500 Ron/An cu posibilitatea de a prelungi ulterior. Pentru sediile sociale cu activitate economică și pentru sediile din afara Bucureștiului se vor discuta și negocia oferte personalizate în funcție de caracteristicile societății.

Compania noastră oferă cele mai complete și rapide servicii de schimbare a sediului social a firmei dumneavoastră și va oferă consultanță permanentă astfel încât afacerea dumneavoastră să devină una de succes. Solicitați acum o oferta de preț și va răspundem în cel mai scurt timp posibil.

Prelungirea sediului social

Prelungirea sediului este modificarea în structura societății cea mai des neglijată de către antreprenori, însă această este o condiție de funcționare a societății care poate avea un impact negativ major asupra societății și funcționarii acesteia în condițiile prevăzute de lege. Repercusiunile neprelungirii sediului social la momentul potrivit va impacteaza din punct de vedere fiscal și legislativ.

Pentru a detalia în mod concret subiectul în cauză am atașat mai jos două situații importante ce vor avea impact asupra bunei funcționări a societății dar și asupra bugetului economic:

  1. Expirarea și neprelungirea sediului social va fi sancționată de către Administrația Finanțelor Publice (ANAF) prin declararea societății în cauza că inactivă.
  2. Neprelungirea sediului social la termen este sancționată de către Anaf prin anularea înregistrării în scopuri de TVA (pierderea certificatului de TVA).
  3. Expirarea și neprelungirea sediului social atrage de la sine radierea societății de către Registrul Comerțului București de pe lângă Tribunalul București după anumită perioada.
Documente necesare pentru prelungirea sediului:

✔ Cerere tip

✔ Hotarea Aga

✔ Act adițional contract sediu

✔ Împuternicire

✔ Copie CI

Documente necesare reactivare societate Anaf:

✔ Adresa de reactivare

✔ Plata taxelor la zi

✔ Depunerea declaratiilor la zi

✔ Dovada prelungirii sediului la ONRC

✔ Copie CI

Cum va asistăm?

✔ Consultanță gratuită

✔ Pregătirea documentației necesare

✔ Pregătirea dosarului pentru ONRC și Anaf

✔ Depunerea dosarului la ONRC și Anaf

✔ Verificarea stadiului dosarului

✔ Verificarea societății la Anaf

✔ Depunerea declarațiilor lipsa

✔ Eliberarea documentelor rezultate

✔ La cerere reactivarea codului de TVA

Compania noastră oferă cele mai complete și rapide servicii de prelungire a sediului social, de reactivare a societății și de reactivare a codului de TVA pentru firma dumneavoastră și vă oferă consultanță permanentă astfel încât afacerea dumneavoastră să devină una de succes. Solicitați acum o ofertă de preț și va răspundem în cel mai scurt timp posibil.