Administrare proprietati

Propietatea se definește la nivel comun ca fiind un concept complex care conține elemente de natură juridică, psihologică și economică.

Natura juridică a proprietăților se referă la “dreptul de a utiliza sau de a dispune de un bun într-o manieră absolută, sub umbra unor limitări precizate de legiuitor”.

Atunci când se abordează latura psihologică a proprietăților se exprimă de fapt spiritul de posesiune și dobândire personală a unui bun, abstractizând complet noțiunea de dobândire comună sau colectivă.

În ceea ce privește proprietățile importanța elementului economic este dată de interesul majoritar al părților implicate în acest sistem imobilar. Cea mai des întalnită întrebare referitoare la natura economică a proprietăților este următoarea: “Cum pot să obțin un profit mai mare în urma bunului deținut?”.

Ce realizam pentru dumneavoastra?
 • Implementăm politica de administrare a proprietăților.
 • Intermediem relația dintre proprietar și client.
 • Analizam valoarea reala a proprietatii.
 • Analizam documentatia imobilului.
 • Gasim cele mai optime modalitati de dezvoltare a bunului.
 • Dezvoltam imbunatatiri la cerere asupra imobilului.
 • Informam clientul cu privire la obligatiile de plata anuale.
 • Gestionam evidenta platilor cu privire la taxele catre autoritati.
 • Pentru terenuri analizam posibilitatile prin care acestea pot             aduce profit.
 • Reprezentăm în relația cu instituțiile.
 • Pregătim rapoartele periodice ale activităților de administrare.
 • Gestionăm în mod eficient serviciile financiare.
 • Prezentăm cele mai bune oferte pentru întreținerea imobilului.

 

Ne mandrim cu o echipa de profesionisti cu experienta vasta in domeniul proprietatilor care este gata sa va consilieze si sa va sustina in procesul de gestionare a proprietatii dumneavoastra.

Echipa noastră valorifică elementele de bază în fiecare proces de lucru alături de clienți și vă oferă raspunsuri pe baza cunoștințelor experților în domeniu. Acestia dețin deja certificări naționale și internaționale, iar soluțiile sunt oferite în vederea aprecierii bunului închiriat sau deținut astfel încat profitul de pe urma acestuia sa fie cât mai apropiat de nivelul mult așteptat.

Convinși fiind de faptul că fiecare potențial client al nostru este conștient de impactul pozitiv pe care îl poate avea admnistarea unei proprietăți, vă stăm la dispoziție oricând pentru a dezbate situația în care întâmpinați neclarități.

Proprietatile au devenit o sursa substantiala de venituri, profitati.

Necesitatea proprietarilor de bunuri imobiliare, a proprietarilor de tereuri și a investitorilor imobiliari de a genera profituri maxime din activele lor este în continuă căutare, iar consilierea în materie de gestionare a proprietății este de neprețuit.

Serviciile noastre de gestionare a proprietății acoperă toate zonele și tipurile de active de la centrele comerciale de scară largă până la zonele rurale. Echipele noastre oferă consultanță pentru o gamă largă de servicii precum managementul terenurilor și clădirilor agricole, managementul comercial al proprietății, managementul proprietăților rezidențiale, managementul fermelor, managementul proprietăților imobiliare rurale, managementul blocurilor rezidențiale.