Reducerea Costurilor

Reducerea costurilor

La Agv Compact Consulting ne specializăm în cuantificarea și măsurarea beneficiilor financiare ale celor mai bune practici de implementare a durabilității implementării și crearea modelelor de afaceri cu valoare partajată. Sustenabilitatea are un potențial enorm de a conduce la reducerea costurilor lanțului de aprovizionare, în special în următoarele domenii:

  • Reducerea consumului de materii prime
  • Reducerea deșeurilor
  • Reducerea energiei
  • Îmbunătățirea productivității prin implementarea facilităților de lucru de vârf, a rețelelor de sprijin și reprezentare socială
  • Reducerea defectelor de calitate – prin reducerea cifrei de afaceri a lucrătorilor
  • Designul de produse și servicii prin angajarea și inovarea lanțului de aprovizionare

În mod tipic, programele noastre de dezvoltare durabilă a lanțului de aprovizionare pot reduce costurile operaționale ale furnizorilor cu până la 5%, iar programele noastre de inovare pot aduce economii de costuri de până la 10%.

Lucrăm, de asemenea, cu clienții noștri pentru a pune în aplicare clauze inovatoare de câștiguri și proceduri de achiziții care identifică acele contracte și furnizori cu cel mai mare potențial de economisire și ajută cumpărătorii să motiveze furnizorii să îmbunătățească și să împărtășească economiile generate.

Sprijinul nostru în acest domeniu de servicii include; dezvoltarea de sisteme pentru cuantificarea beneficiilor financiare ale activității lanțului de aprovizionare durabilă, furnizarea de studii de caz care implică estimarea beneficiilor pentru implicarea furnizorilor și a funcțiilor interne asupra beneficiilor financiare ale implementării celor mai bune practici de durabilitate și dezvoltării modelelor contractuale de durabilitate, prin care valoarea economiilor generate de implementare a celor mai bune practici este împărtășită pe întreg lanțul de aprovizionare.

Compania noastră Agv Compact Consulting va oferă servicii personalizate pentru a îmbunătăți în mod vizibil direcția afacerii deținute. Având la activ o experiență vastă în multiple domenii soluțiile oferite de către echipa noastră au scopul de a aduce un plus de valoare, de a aduce profit din afacerea stabilită, utilizând în mod eficient timpul și bugetul financiar disponibil. Programează acum o întrevedere la numarul de telefon 0768136514 sau solicită mai multe informații prin intermediul formularului de contact sau pe email office@agvcompact.com

ro_RORomanian
en_USEnglish ro_RORomanian