Infiintare rapida Reprezentanta in Romania

Reprezentața prin definiție este o entitate juridică și economică ce îndeplinește condițiile de intermediere între societatea mama și partenerii externi. În acest caz reprezentanța este dependentă economic de societatea care a constituit-o.

Reprezentanțele nu pot defășura activități în nume propriu, ci doar activități-suport pentru societatea principală. În desfășurarea activităților sale reprezentanțele pot emite și primi oferte sau comenzi, pot negocia sau încheia contracte, pot efectua activități de informare și reclamă comercială.

Reprezentanțele sunt percepute ca instrumente strategice în perfectarea unor activități de tip business a companiilor, având ca scop intermedierea relațiilor dintre societățile care le înființează și colaboratorii lor. Deschise ca entități juridico-economice sunt limitate în desfășurarea activității lor în sensul în care pot efectua doar acele operațiuni comerciale care se află în deplină conformitate cu obiectul și cu scopul societății care le-a constituit.

Societățile străine pot înființa reprezentanțe în România pe baza unei autorizații eliberate de Ministerul Economiei, Comerțului și Mediului de Afaceri din România, iar radierea unui birou de reprezentanță din România se face la Ministerul Mediului de Afaceri, Comerț și Antreprenoriat, Departementul de Comerț Exterior.

Compania noastră menține o legatura stransa cu Ministerul Economiei cu privire la înregistrarea reprezentantelor pe teritoriul Romaniei, avand deja nenumarate proiecte realizate cu success va putem consilia si inregistra reprezentanta diminuand birocratia si bugetele mari alocate pentru acest serviciu. AGV COMPACT CONSULTING vă asistă permanent în procesul de înregistrare, autorizare sau radiere a reprezentanței.