Sediul social pentru firma ta

Principalul pas pentru constituirea unei societati este gasirea spatiului care va fi alocat ca sediu social in functie de necesitatile si de planul de dezvoltare al afacerii constituite. Pentru a putea funcționa în conformitate cu dispozițiile legale și pentru a deține o identitate juridică este necesar ca orice societate să își stabilească un sediu social.

Majoritatea antreprenorilor care sunt la inceput opteaza pentru un sediu social care genereaza costuri cat mai mici, ceea ce nu este rau pentru inceput, dar in viitor trebuie sa aveti in vedere ca afacerea se extinde si mai ales faptul ca sediul companiei reflecta imaginea acesteia in relatia cu clientii si partenerii.

sediu-social-firma-romania

În funcție de domeniul de activitate ales și de amploarea dezvoltării afacerii dumneavoastră se poate opta pentru gazduirea sediului social în diverse locații specializate pentru a oferi serviciile in conditii destul de avantajoase si profesionale. Analizand evolutia si necesitatea afacerii din momentul respectiv se poate recurge la inchirierea unui spațiu comercial mare în situația în care domeniul de activitate presupune anumite dotari de natura tehnologică, sa pot inchiria spatii ce deservesc ca puncte de lucru pentru companie unde se pot desfasura anumite activitati in conformitate cu legislatia in vigoare, de aceea trebuie sa aveti o imagine de ansamblu a afacerii atat in prezent cat si in viitor.

In ceea ce priveste piata spatiilor oferite spre inchiriere putem spune ca avem diversitate, companiile specializate pe amenajarea spatiilor cu destinatie de sediu sau a spatiilor ce deservesc ca sali de conferinte si-au dezvoltat  mult produsele si s-au conformat standardelor impuse de solicitanti. 

Serviciile oferite de compania noastra:

✔ Identificăm în funcție de domeniul de activitate cea mai bună soluție pentru alegerea sediului social.

✔ Analizând piață va prezentăm cele mai avantajoase oferte astfel încât afacerea dumneavoastră să dețînă o bună imagine.

✔ Pentru spațiile comerciale mari realizăm studii de piață, verificăm legalitatea funcționarii și va prezentăm oferta.

✔ La cerere ne ocupăm de utilarea completă a spațiul închiriat pentru o perfectă funcționalitate profesională.

✔ Analizăm și validăm documentația cu privire la deținerea legală dreptului de proprietate asupra imobilului.

✔ Obținem extrasul de carte funciară pentru a valida datele imobilului și datele proprietarului.

✔ Analizăm prețul de piață cu privire la închiriere și negociem pentru dumneavoastră astfel încât să obținem un preț corect.

✔ Redactăm documentele necesare în conformitate cu normele legale.

✔ Ținem evidență valabilității sediului și va informăm înainte de expirare pentru prelungirea acestuia.

Inchiriere sediu social Bucuresti - 500 Ron/An

Compania noastră colaboreaza cu parteneri de incredere care ofera servicii de gazduire a sediului social si cu agentii imobiliare de renume astfel incat sa va gasim spatiul comercial dorit tinand cont de necesitatile de rigoare. Solicitați acum o oferta de preț și va răspundem în cel mai scurt timp posibil.