Corectitudine / Respect / Respectarea angajamentelor / Profesionalism / Oferte de preț corecte / Angajați și parteneri motivați

Despre compania noastră

AGV COMPACT CONSULTING este o companie de consultanta in sfera afacerilor din Romania. Activitatea companiei de prestare servicii se desfasoara pe baza experienței și a mentalității de învingător, respectând principiile de bază ale domeniului de consultanță din Romania și din zona internațională. Suntem aici pentru a aduce o rată de succes cât mai mare proiectelor la care contribuim.

Acoperim prin profesionistii proprii sau colaboratori ampla arie a serviciilor oferite de catre companie, servicii precum: infiintari/radieri firme, cesiuni de parti sociale, revocari/numiri de administratori, strategii de afaceri, consultanta fiscala, strategii de management, planuri de reducere a costurilor, strategii de implementare a afacerilor cat si alte servicii conexe acestora.

 

Ce ne face să fim diferiți față de competiție?

Echipa noastră își asumă raspunderea în fiecare proiect și nu caută scuze pentru greseli, ci soluții pentru succes.
Respectăm clienții, respectam timpul și de asemenea respectăm munca pe care o depunem în fiecare proces de dezvoltare pe care îl realizăm cu pasiune. Credem cu tărie în simbolul “strângerii de mână”, care cândva reprezenta respectul, încrederea și devotamentul.

diferenta-companii-consultanta
ADMINISTRARE PROPRIETĂȚI
EXPERIENȚĂ & ABILITĂȚI 90%
MANAGEMENT COMPANII
EXPERIENȚĂ & ABILITĂȚI 96%
SERVICII CONEXE
EXPERIENȚĂ & ABILITĂȚI 86%

Ramura I
Intermediere în relația cu ONRC

Orice afacere în România trebuie să se desfășoare respectând legile în vigoare, astfel pentru a putea demara afaceri în țară noastră principalul punct de pornire este înființarea unei societăți. Compania noastra ofera cele mai eficiente si rapide servicii de intermediere in relatia cu Registrul Comertului pentru clientii nostrii. Ne propunem ca din fiecare proiect sa obtinem maxim posibil utilizand in mod eficient timpul investit. Principalele servicii pe care le oferim in relatia cu Registrul Comertului sunt: infiintarea societatilor, radierea societatilor la ONRC cat si la ANAF, transferul proprietatilor ca urmare a radierii companiei, schimbarea si prelungirea sediului social, revocarea sau numirea administratorului, schimbarea sau adaugarea domeniului de activitate, cesiunea partilor sociale din societatea detinuta si alte servicii conexe acestora. 

Ramura II
Implementare afaceri în România

Agv Compact Consulting nu este doar o companie de consultanță, este prietenul dumneavoastră din afaceri, este criticul de care aveți nevoie atunci când direcția afacerii nu este una potrivită, compania noastră este doctorul afacerii tale (identificăm, prevenim, tratăm și anticipăm).Operațiunile de consultanță, denumite și gestionarea operațiunilor, sunt definite ca servicii de consultanță și/sau implementare care îmbunătățesc activitățile și performanțele interne ale companiei în lanțul valoric. Proiectele de consultanță creează soluții mult mai eficiente clienților iar prin consilierea și sprijinirea implementării modificărilor în modelul de operare vizat, procesele de afaceri funcționale, sistemele de management, cultură și alte elemente care fac parte din lanțul valoric.

Numărul lucrărilor finalizate​

+
Experiența ne recomandă

Perspectiva de viitor a companiei

Suntem o echipa ambițioasă și privim lucrurile în perspectivă , dorim să creștem individual dar și amploarea companiei în care activăm.  Astfel, suntem în curs de implementare a unei noi divizii de Resurse Umane prin care să putem aduce clienților noștrii un plus de valoare recomandat de  experiența inspectorilor noștrii de resurse umane. Că și în cazul celorlalte servicii dorim să păstrăm același standard înalt de calitate și să oferim cele mai corecte oferte de preț.

Prezența noastră în mediul online

Suntem alături de sutinatorii și clienții noștrii și în mediul online,  unde postăm în mod frecvent ultimele noutăți din domeniul afacerilor, unde postăm articole utile despre mediul afacerilor, unde facem publicate ultimele modificări din organizarea companiei Agv Compact Consulting și unde postăm ofertele noastre periodice. Folosirea rețelelor de socializare de către clienții sau potențialii clienți este în creștere, iar noi ne adaptăm acestor modificări și punem la dispoziție reprezentant care vă oferă consultanță în timp eficient pentru cerințele companiilor dumneavoastră.

agv_compact_consulting