Conturi de capital social

Daca ai luat decizia de a deveni antreprenor si de a deschide propria afacere ai responsabilitatea de a deschide un capital social pentru viitoarea ta companie in functie de marirea investitiei pe care doresti sa o faci dar nu mai putin de 200 RON.

Deschiderea contului de capital social se poate realiza la orice bancă și reprezintă o necesitate în procesul de înființare a unei societăți la Oficiul Național al Registrului Comerțului. În funcție de forma juridică aleasă se va asigura în acest cont suma minimă solicitată de către prevederile legale ca fiind minimul de capital social subscris și vărsat, suma care in functie de regulamentul intern al bancii respective poate sa fie transferata in contul curent al companiei ce o sa fie creat dupa ce firma a capatat identitate la Registrul Comertului.

conturi-capital-social-banca-consultanta-romania

ING Bank & Banca Transilvania 

Suma minimă a capitalului social poate fi majorată prin emiterea de noi acțiuni/părți sociale sau prin creșterea valorii nominale a părților sociale existente în baza unor aporturi în numerar sau în natură.

Recomandam cu incredere colaborarea cu banci precum Raiffeisen Bank, ING bank si BCR pentru a evita masiva birocratie a bancilor si pentru o cat mai buna colaborare pe viitor. Colaborand in mod direct cu aproape toate institutiile bancare cu siguranta putem spune ca pachetele oferite bancile mentionate mai sus sunt printre cele mai avantajoase din punct de vedere financiar.