Conturi bancare societate

Deschiderea unui cont bancar presupune gestionarea și menținerea evidenței clare a banilor dumneavoastră, iar în funcție de necesitățile pe care le aveți puteți opta pentru diverse pachete bancare.

Una dintre cele mai avantajoase banci din punctul de vedere al comisioanelor și beneficiilor bancare oferite este ING Bank, enitate bancar-administrativă care colaboreaza cu noi de peste 5 ani. La solicitările exprese ale dumneavoastră puteți colabora cu orice altă bancă prin intermediul nostru. 

In concordanță cu Ordinul Președintelui ANAF (nr. 3770/2015) actul normativ intrat in vigoare susține faptul că băncile au obligația de a transmite către ANAF informațiile care caracterizează conturile unei societăti și datele beneficiarului real.

Apelând la recomandările noastre din domeniul bancar beneficiați de consultanța corectă și completă a unui inspector bancar, beneficiați de prezentarea celui mai optim pachet și nu a celui mai scump, beneficiați de o colaborare scutită de anumite birocrații, bineînțeles în limitele prevederilor legale.

Cum va asistam?

✔ Punem la dispoziție cele mai avantajoase oferte bancare de pe piață.

✔ Realizăm demersurile necesare pentru deschiderea contului bancar în prezența dumneavoastră sau prin procura notarială iar după caz procura apostilata ce necesită treducere și legalizare.

✔ Realizăm demersurile pentru închiderea contului bancar (sau a conturilor bancare) indiferent de natură lor.

✔ Livrăm documentele pentru entități bancare alese de dumneavoastră

✔ Obținem la solicitarea scrisă a clientului extrasele bancare necesare în baza autorizării pentru a desfășura aceste proceduri.

✔ Oferim suportul în procesul de actualizare al informațiilor din sistemul bancar atunci când entitatea bancară vă solicită asta.

✔ Pregătim și depundem ordinele de plată după obținerea semnăturilor.

✔ Soluționăm situațiile când au fost instituite popriri pe conturi.

✔ Obținem NIF (numărul de indentificare fiscală) pentru cetățenii străini, necesar la instituțiile bancare cât și la alte instituții.

✔ Oferim servicii auxiliare în legătură cu serviciile bancare

Informatii de interes general

Contul bancar deschis în valută (EUR/USD) presupune comisioane pentru transferurile bancare și alte operațiuni, iar acestea sunt destul de costisitoare.

Vă recomandăm să alegeți un pachet bancar cât mai avantajos pentru planurile dumneavoastră.

Noțiunea de „conturi deschise” se referă la toate categoriile de conturi de care un client poate dispune indiferent de moneda aleasă și fără a ține cont de închiderea sau deschiderea conturilor.

Conturile curente se deschid în vederea înregistrarii operaţiunilor curente de încasări şi plăţi în numerar, transferul fondurilor între băncile clienţilor precum şi alte operaţiuni generate de acordarea şi derularea creditelor, constituirea şi retragerea depozitelor, diverse servicii prestate pentru populaţie şi agenţii economici.

Contul curent începe să funcţioneze prin creditare, operaţiunea reprezentând depunerea unei sume în numerar la casieria băncii de câtre titular.

Instituțiile bancare trebuie să fie unul din cei mai apropiați și devotați parteneri ai afacerii dumneavoastră.

Compania noastră pune la dispozitie serviciile cu privire la intermedierea relatiei dintre client si banca si oferta consultanță permanentă cu privire la cele mai bune programe bancare astfel încât afacerea dumneavoastra sa beneficieze de serviciile bancare cele mai optime. Solicitați acum o oferta de preț și va răspundem în cel mai scurt timp posibil.