Consiliere Financiara

Consiliere financiară

Segmentul de consiliere financiară (sau consultanță financiară) oferă servicii de consultanță care se bazează pe un puternic fundament analitic financiar. Ofertele de servicii acoperă o gamă largă de subiecte, cum ar fi serviciile de tranzacții, gestionarea riscurilor, consiliere fiscală, consultanță imobiliară, servicii de conformitate și litigii pentru a numi câteva, cu toate acestea, aptitudinile financiare și contabile stau întotdeauna în centrul serviciilor furnizate.

Informații despre piață de consultanță financiară

Segmentul de consultanță financiară este estimat a fi în valoare de 67 miliarde dolari, aproximativ un sfert din piața globală de consultanță. Spre deosebire de alte segmente din cadrul industriei de consultanță, pe parcursul anilor crizei și a consecințelor acesteia, consilierea financiară a continuat să funcționeze relativ stabilă, determinată de trei factori-cheie. În timpul crizei economice, cererea de gestionare a situațiilor de criză și de răscumpărare a crescut puternic, în timp ce nu mai târziu cererea de servicii de consultanță contabilă și de gestionare a riscurilor au decurs, mai ales în sectorul serviciilor financiare. În sosirea economiei de recuperare, piața fuziunilor și fuziunilor a revenit puternic, stimulând cererea de finanțare corporativă și servicii de tranzacționare. Aceste trei servicii au combinat mai mult decât compensarea scăderii (mari) a cererii în alte domenii de consiliere financiară, care au generat o tendință ascendentă pe piața globală.

Servicii de consultanță financiară
  • Consultanță în tranzacții
  • Consultanță financiară corporate
  • Consultanță în managementul de risc
  • Consultanță fiscală
  • Consultanță privind valoarea proprietăților
  • Consultanță în litigii
  • Consultanță de proiect
Consultanță financiară oferită de Agv Compact Consulting

Atunci când companiile se confruntă cu dificultăți financiare, ei se adresează în mod obișnuit unor consilieri de criză și de recuperare. Experții îi sprijină pe aceștia prin prisma situației de criză (pe termen scurt) și asigurând ulterior un plan de întoarcere pe termen lung. Serviciile cheie includ gestionarea insolvenței (sau falimentului) (consultanții sunt adesea numiți în calitate de administratori), restructurarea, consultarea de răscumpărare și gestionarea datoriilor. Consultanții în managementul riscului ajută organizațiile să se asigure că incertitudinea din cadrul întreprinderii și a pieței nu are impact (sau minim) asupra obiectivelor de afaceri. Principalele oferte sunt, printre altele, gestionarea riscurilor (analizarea riscurilor și asigurarea unui proces și a unei guvernanțe pentru a reduce riscurile), controlul riscurilor (stabilirea sistemelor adecvate de avertizare care să permită detectarea riscurilor), auditul intern (evaluări care vizează cartografierea profilurilor de risc și conformitatea) și riscul IT; care acoperă riscurile din ce în ce mai mari din domeniul tehnologiei informației, cum ar fi securitatea informatică, guvernanța digitală și gestionarea datelor întreprinderilor.

Compania noastră Agv Compact Consulting va oferă servicii personalizate pentru a îmbunătăți în mod vizibil direcția afacerii deținute. Având la activ o experiență vastă în multiple domenii soluțiile oferite de către echipa noastră au scopul de a aduce un plus de valoare, de a aduce profit din afacerea stabilită, utilizând în mod eficient timpul și bugetul financiar disponibil. Programează acum o întrevedere la numarul de telefon 0768136514 sau solicită mai multe informații prin intermediul formularului de contact sau pe email office@agvcompact.com

ro_RORomanian
en_USEnglish ro_RORomanian