Agv Compact Consulting - Partenerii nostrii

Recunoașterea mărcii și afinitatea este esențială.

Ca antreprenor poți dezvolta și singur propria afacere însă această se va dezvoltă corespunzător doar atunci când suntem conectați  la comunitatea din jurul nostru. Parteneriatele externe pot servi ca o conexiune de pornire la o comunitate stabilită, făcând ca produsul sau oferta noastră să pară mai familiară și mai puțîn riscantă.

Parteneriatele sunt în centrul companiei noastre, astfel prin colaborarea cu companiile locale și internaționale am reușit să ne creștem valoarea noastră că și organizație în mediului de afaceri. Suntem direct interesați să colaborăm cu branduri ale căror valori, stil și misiune reflectă apartenența la servicile noastre comune și ale căror produse sau servicii sunt atractive pentru demografia țintă.

Colaborăm cu cele mai importante instituții și cei mai influenți reprezentanți ai mediului Business din România. Prin consultanța oferită clienților noștrii redăm oportunitatea intermedierii sau legăturii directe cu arhitecți, evaluatori, autorități, translatori, lichidatori, avocați, constructori sși consultanți pe fonduri europene. Pe această pagină menționăm companiile și proiectele remarcabile care au legături directe sau indirecte cu noi.

Prima companie românească care oferă servicii de găzduire web autoscalabile în Cloud.​
Cosmin Dicu
Manager General
Birou notarial cu tradiție pe piață din România, fondat în 1995, oferă cele mai bune servicii și onorarii.
Meda Gagiu
Notar
Companie de prestigiu din România cu experiență de peste 18 ani în domeniul contabilității și în audit financiar.
Maria Piroi
Manager General
Un arhitect talentat cu experiență constantă în realizarea designului arhitectural, atât de interior cât și exterior, cu o gamă largă de proiecte de vizualizare 3D.
Ionut Panait
Arhitect
O companie fondată de către persoane cu experiență vastă în domeniul serviciilor de traducere și interpretariat.
Alexandru Marcu
Project Manager
Activitatea noastră acoperă domenii importante precum dreptul comercial, dreptul civil, dreptul muncii, dreptul familiei iar serviciile juridice pe care le oferim vin să răspundă celor mai des întâlnite solicitări.​
Alina Cruceru
Avocat
ING Bank România oferă suport și consiliere. Vorbim cu dvs., vă ajutăm și vă informăm despre produsele și serviciile noastre​.
Alexandru Daniel Petre
Specialist fonduri 
Noi integrăm cele mai noi tehnologii pentru a vă oferi cea mai bună combinație de date creier pentru provocările cu care vă confruntați. Formula câștigătoare este în înțelegerea noastră atât a afacerii, cât și a creierului.
Nikolaos Dimitriadis
CEO
Este partenerul ideal pentru proiectele de construcții și amenajări interioare. Deținând că principale calități seriozitatea, promptitudinea și oferte financiare avantajoase.
Andrei Sorin Dumitrescu
Manager de proiect
Grand Hotel Continental București nu este doar un Hotel de 5 stele din București ci și un partener de încredere în afaceri, având un orizont vast în domeniul afacerilor.
Sanda Almasan
General Manager 
Consultatii juridice si autentificari: acte de vanzare-cumparare, copii legalizate, succesiuni, declaratii, partaje, procuri, acte constitutive societati comerciale, traduceri.
Mihail Cristian
Notar
Elveția Jobs este pertenerul ideal care te poate ajută atunci când ai nevoie mai mare pentru a găși un loc de muncă atât în țară cât și în Germania, Elveția, Bulgaria cât si alte țări.
Adriana Lupu
Manager General

Corectitudine / Respect / Profesionalism / Parteneriate lungi / Oferte corecte / Comunicare