Cele mai avantajoase afaceri pentru tinerii antreprenori

Un stat preocupat de educația tinerilor face o investiție garantată pe o perioadă îndelungată. Copii și adolescenții din ziua de astăzi or să devină antreprenorii de mâine, iar dacă aceștia ajung să dețină  un portofoliu amplu de cunoștințe atunci putem spune că viitorul afacerilor într-o anumită măsură este pe mâini bune.

După cum știm cu toții atunci când ești tânăr  ai tendința de a te avânta fără să stai prea mult pe gânduri, ceea ce nu este rău, pentru că în primul rând că să poți realiza ceva trebuie să îți dorești și să te visezi atingând acel țel, dar este foarte important ca în momentul în care intrii în lumea afacerilor să deții un portofoliu de cunoștințe, o experiență în relaționarea cu oamenii și o gândire analitică.

Astfel, pentru tinerii dornici să intre în lumea afacerilor recomandăm câteva domenii de activitate ce se mulează perfect pe profilul tinerilor antreprenori:

Afacere cu cabina fotografică mobilă

Este o afacere care poate să fie ușor gestionată de tânărul antreprenor atât din punctul de vedere al activității efective cât și din punctul de vedere al profitabilității. Afacerea cu cabinele fotografice este una din cele mai avantajoase pentru că această activitate o poți desfășura chiar și în timpul tău liber sau în weekend și pentru că vei amortiza investiția într-un timp extreme de mic și pentru că există o piață destul de generoasă pentru acest gen de activitate (la nunți, botezuri, la expoziții, zile onomastice, etc.).

Afacere coffee to go

Deschiderea unei cafenele de genul coffe to go s-a dovedit a fi o afacere de succes în țara noastră. Mulți tineri au investit într-o astfel de afacere și deja se declara mulțumiți de profitul obținut. Dacă se alege cu grijă locația unde urmează să fie amplasată cafeneaua atunci cu siguranță în primul an vei amortiza investiția făcută dacă nu chiar poți obține profit, totul depinde de cum vei debuta și cum vei gestiona afacerea. O astfel de afacere se poate deschide cu un minim de investiție prin franciză sau pe cont propriu, cu mențiunea că a doua varianta este mai costisitoare.

Afacere în domeniul webdesign-ului

În România un lucru este cert, avem foarte mulți tineri talentați și pricepuți în IT, iar dacă își vor dezvolta aceste abilități într-o manieră responsabilă atunci viitorul lor este unul pecetluit. Este un domeniu care deține destul de multe ramuri pe care te poți axa și din care poți face o afacere care va genera venituri bune. Poți urma exemplul tinerilor de succes și poți dezvolta aplicații dacă ai abilități de programator  sau poți implementa și crea website-uri pentru clienții tăi, orice cale ai alege cu siguranță vei avea venituri mulțumitoare.

Este foarte important să investim în mod eficient în viitorul tinerilor care își doresc și muncesc pentru a deveni antreprenori de succes în România. 

Va mulțumim pentru timpul alocat citirii acestui articol,  dacă aprecierea dumneavoastră este una pozitivă va invităm să ne oferiți un like paginii noastre de facebook.

Cu stimă,

AGV COMPACT CONSULTING 

Notă: Toate drepturile sunt rezervate, conform Legii nr. 18/1996 privind drepturile de autor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *